diumenge, 19 d’agost de 2012

NOVA MEDICINA GERMÀNICA®

Ei bloc !

   Aprofundint en el que parlavem a l'entrada anterior, avui analitzarem un cas concret d'aquestes "medicines" alternatives", i veurem que, si d'una cosa en té poc, de l'altre en té encara menys.
   Tractaren de l'autoanomenada Nova Medicina Germànica® creada per un tal Dr.med.(inhabilitat) Ryke Geerd Hamer. Dient que va estudiar medicina i també teologia, deixarem de banda la seva biografia per no aburrir i anirem al gra per veure de què va la cosa.
   Després de veure que els seus principals valedors es troben a pàgines web relacionades amb temes esotèrics, astrològics, i derivats, així com en pàgines filonazis, el millor és anar a la seva web oficial i destriar el que allà veim :  http://www.germannewmedicine.ca/. . Anirem analitzant la web, amb domini de Canadà, seguint el seu propi sumari

1.- El primer que sorprén és que es tracta d'una marca registrada. Les marques es registren per a que algú altre no et pugui copiar i esclafar-te el negoci.  Per tant aquí esteim davant un negoci.
2.- A la presentació diu que Hamer va "descobrir" que les malaltíes no són malignitats o disfuncions, sinó programes biològics especials de la natura. Clicant sobre l'enllaç de la darrera frase mos diu que el Hamer, arran de la mort del seu fill, va tenir una "revelació" (no concreta si divina o extraterrestre).
     Diu que ha establert 5 "lleis biològiques", que estan en harmonia amb les "lleis espirituals"(!) i que per això, a Espanya l'anomenen "medicina sagrada" (?).
     Enllaçant, fa referència a Olivia Pilhar, per criticar l'actuació de la justícia. Ella era una fllieta de sis anys amb un càncer de fetge, que els seus pares - ceients de Hamer- van "dur" a España i a qui els tribunals van retirar la tulela, per poder ser operada i tractada (el que li va salvar la vida) quan el tumor ja pesava cinc Kgrs.! Ignor quina casta de pares poder arribar a tal extrem d'alienació. Adjunt algunes notícies d'aquell temps publicades per La Vanguardia:

   
   3.- Després entra a explicar les seves cinc lleis, que és tot un constructe de relacions causa-efecte on estableix que les malalties apareixen com a reacció a un conflicte psicològic intern i que resolent aquest es cura la malaltia, ja sigui càncer o qualsevol altra. Només hi ha que fer veure al pacient que els síntomes són en realitat una reacció del cos per a la curació. Aquí relaciona tipus de conflicte amb diferents àrees del cos. Per exemple:       Pulmons-conflicte de por a morir.
                          Ronyons-conflicte de quedar abandonat.
                          Úter/pròstata-conflictes lletjos(?) amb el sexe oposat i de procreació.
                       
   Tot es troba en unes làmines a tot color que es poden comprar pel mòdic preu de 148 dòlars canadencs, just amb un clic.
    

    En aquest punt trobam  perles com aquestes: "Si una mare té un conflicte de preocupació per l'estat de salut dels seu fill, desenvoluparà un càncer granular de mama en el seu pit". "El fumar no pot ser la causa del càncer de pulmó". "Els càncers no produeixen metàstasi" i altres fins i tot bastant divertides.
   4 .- Verificacions.
     En aquest apartat esperam trobar complets estudis epidemiològics que puguin defensar les seves tesis. El que trobam és això:
    - Una llei del parlament de Nicaragua on regula o autoritza la seva practica i on inclou a la NMG® junt amb altres" alternatives" de tota casta.
   - Un requadre on conta que durant una conferència li van mostrar al Hamer una tomogrfía computeritzada i, només mirant-la, va sebre al detall quines malalties patía el pacient, en quin grau i quines havia sofert en el passat.
   - 1984. Estudi en el que participava Hamer evaluant en  8 (!) pacients la correlació entre atac cardiac, el que ell anomena conflicte territorial i cervell. Diu que els atacs es van produir quan el conflicte ja estava resolt(?)
   - 1988. Un estudi de dos metges, supervisats per altres cinc fan un estudi sobre 7 (!) pacients i diuen que corrobora la primera llei de Hamer al 100%. En el document es veu la firma del propi Hamer.
  - 1989. Durant una conferència (?) 17 doctors van provar en 27 pacients la veracitat de les lleis de Hamer, amb una "precisió" del 100%. No es visualitza document.
   -1990. Diu que 6 (!) pacients són "provats" amb supervisió de 17 doctors. Resultat 100% de precissió. Al document es veu la firma de Hamer.
 - 1990. Durant una conferència 20 pacients són "provats" (no sabem què vol dir això) per 30 doctors. 100% d'eficàcia. No s'adjunta cap document.
   -1992.  Diu que la facultat de medicina de Düsseldorf va provar les cinc lleis en 24 pacients amb cancer amb un 100% d'eficàcia. El document adjunt són quatre línies sense signatura, amb el membret d'un tal Dr. Pfizer.
   - 1993. Diu que un metge militar va "provar" la nova medicina en 250 casos, confirmant les teories en el 100% dels casos
   - 1998. Diu que la facultat mèdica de la universitat de Trnava va provar en 7 pacients si els resultats eren repetibles i que aquest era el cas. Adjunten com a documentació una quartilla en alemany amb tres firmes.

    No hi ha més.

   I a això li diuen verificació ? O s'enriuen directament del personal o és que fins i tot són dolentíssims a l'hora  de voler fer veure el blanc, negre. Per a qualsevol amb mínims estudis estadístics o només amb sentit comú ja es veu que això, emprant la seva pròpia verborrea neològica, no és més que una MPP (com diria un andalús: una mierda pinchá en un palo) i que de verificació no en té res.

  5.-  Confirmacions.
   En aquest apartat mostra un diploma de la Universidad N. Autónoma de Nicaragua on li reconeixen su "revolucionario trabajo".

  6.-  Programes especials amb senstit biològic (SBS).
   Aquí es desenvolupen una extensa sèrie d'explicacions a diferents malatíes i el "conflicte" que n'és la causa.      Per a mostra, un botó:
   
Por ejemplo, un hombre piensa que se ganó la lotería y ya ha invitado a todos sus amigos y parientes, cuando se entera que el boleto de lotería es inválido. Eso es decir que la persona ya ha conseguido el bocado “premio de lotería”, pero al final tiene que renunciar a el. Ciertamente un perro no estará mínimamente interesado en un premio de lotería, olfateará los billetes y pensará “esto no tiene valor”. Pero para un ser humano, que puede comprar todo tipo de cosas con ellos, este es un “bocado” valioso y la persona que ha sufrido esto “no puede obtener el bocado”, el conflicto desarrollará uncarcinoma de paladar (mientras que el perro solo tendría tal tipo de tumor como resultado de que un bocado real ha sido arrancado de el).

 Llegint coses com aquestes un no sap si riure o plorar.

7-. Testimonis.

 En aquest apartat hi ha suposats testimonis que, per la menera d'expressar-se, semblen estar escrits tots per la mateixa ploma i per algú de "la casa".
 Quant al contingut, també n'hi ha per llogar-hi cadires, que dirien a Catalunya.

 8-. Events

 Aquí es veu que organitzen cursos i seminaris, de pagament, amb preu especial per a menors de 25 anys. El cost d'un curs de 5 dies és de 550 euros. segons es pot veure per a un curs organitzat a Austria el tres d'agost. Es recorda que no es permeten gravacions.

9-. L'equip de la NMG®.

 En aquest apartat mos presenta les seves primeres espases. Veurem qui són aquestes eminències en el camp de la medicina.
 Aquí veim que els apòstols del Hamer són deu:

- Caroline Markolin. Licenciada en literatura alemanya(?) per la Universitat deSalzburg. Autora de la web oficial. L'any 2000 va assistir a un curs de la NMG®. Ara és mestra a temps complet de la mateixa.
- Luís Felipe Espinosa. Metge cirurgià per UNAM de Mèxic. Deixeble de l'anterior.
- Alvin de León, D.C. Quiropràctic i professional de Bodytalk (?).
- Bernice Haybor, M.A. Llicenciada en economia de la llar (!) per la Universitat de Columbia Britànica.   Posteriorment va obtenir una mestria en Educació i tot seguit va treballar d'administrativa(!) fins la jubilació. També deixeble de la primera.
- Cathy Little. Clicant sobre les credencials d'aquesta, s'obre l'anterior, per tant no tenim dades.
- Chris Lowthert, D.C. Graduat del Col.legi de Quiropraxis de N.Y. El 2006 va fer el seu primer seminari amb la primera.
- Michael Loidl. Terapéuta de massatge. Campió de Karate a la seva joventut.
- Alejandro Roberto Lissa. Tècnic radiòleg . Diu que treballa per al Servicio de Salud de Buenos Aires, encara que aquesta denominació no existeix a l'organigrama del Ministerio de Salud d'Argentina.
- John Theobald. Llicenciat en Ciències per la Universitat de York. Va treballar 10 anys venent material científic i mèdic. Després va fer 20 anys a la industria de buceig (!) Scuba. També es va introduir en la NMG® de la mà de la primera.
- Juergen Buche, N.D. Naturópata retirat. És el responsable de la relació comercial amb els clients.

   Com es pot veure, uns currículums amb sòlida formació científica i mèdica.

  10.-  Responsabilitat.

  Aquí penja el següent advertiment, evidentment a contracor:


Este sitio de la "nueva Medicina Germánica® (GNM) no está relacionado con el sitio web "newmedicine.ca".

Este sitio es exclusivamente informativo. Nada de lo que se muestra aquí por su(s) autor(es) deberá ser interpretado como una forma de diagnóstico, tratamiento o prescripción. El lector debe consultar a su medico tratante antes de usar cualquier información que se muestre en este sitio, ya sea por razones de salud o por cualesquiera otras.

Nada en este sitio de internet pretende sustituir al consejo medico profesional. El clima legal actual no permite a (el/los) autor (es) ni tampoco al administrador del sitio de internet ofrecer ninguna clase de consejo médico relacionado con la GNM.


  Ja al marge de la seva Web, hem llegit sobre el Hamer que manifesta que és objecte de persecució per part del "sionisme internacional" dirigit pel Papa (!!!). Aquesta empanada mental on posa en el mateix farcit al Papa i als "assassins de Crist", pot ser que li vengui de la següent curiositat de la seva biografia.
 El seu fill va morir per un dispar efectuat pel príncep hereu de la corona d'Italia Victor Manuel de Saboya (1937) a l'exili. En 2002, per la influència del papa Wojtyla, aquest va poder tornar a Itàlia, visitant-lo tant just va ariibar-hi: http://www.abc.es/hemeroteca/historico-23-12-2002/abc/Internacional/el-principe-victor-manuel-de-saboya-regresa-a-italia-tras-un-exilio-de-56-a%C3%B1os_151700.html
 Si juntam l'anterior amb el visceral antisemitisme de l'ultradreta alemanya (germànica segons el seu gust), mos podem explicar l'esperpèntica conspiració.

     En fi, crec que amb l'anterior hi ha prou elements de judici per deixar les coses al seu lloc.
   Queda clar que aquí no hi trobam cap medicina - ni nova, ni vella, ni alternativa- ni res que es pugui qualificar ni remotament de científic, encara que la seva retòrica pugui enganyar algú poc informat o format.
   Així i tot, segur que el messíes Hamer seguirà augmentant el nombre de seguidors a través de les seves reunions comercials i el ressò que mitjançant Internet li fan blocs i webs més o meys "il.luminades" o simplement "innocents"

    

1 comentari:

Anònim ha dit...

More information here:
http://4brooker.wordpress.com/2012/06/11/breivik-vs-hamer/