dissabte, 9 d’agost de 2014

LLIBRE DE GUARDAMÉS
   Per a general coneixença informam que en el dia d'avui, el cavaller de la trista figura i autor d'aquesta bitàcola, Capità Tiranya, ha traspassat. Sic transit gloria mundi.
   Allò que ha traspassat no és aquest blog, negoci que, per ruïnós, fóra mal d'encolumar, sinó la seva ànima, aquella qualitat del cos. La cuirassa que habitava li ha quedat petita, esdevenint cotilla. És llei natural, per seguir la creixença, el mudar de pell, abandonant l'antic motlle i reviscolant en creativa metamorfosi a nous projectes. Aquesta i no altre és la recepta de l'eterna joventut.


Despulles del Capità Tiranya (selfie)
   
   Tal ha esdevingut al nostre capità. Qui sap si un dia la providència tornarà a creuar els nostres camins.
   Altre no podem afegir, més que desitjar-li sort i ventura !
   Per exprés desig del finat, queden oberts els comentaris com a llibre de condol, per a que, qui ho desitgi, pugui deixar constància del seu guardamés   SIT TIBI TERRA LEVIS
  

2 comentaris:

Chungalin ha dit...

Tot i no visitar gaire sovint aquest bloc, no deixa de ser una llàstima que en una d’aquestes esporàdiques visites em trobi el projecte dins un pot de formol. No ho mirem com un funeral sino com una metamorfosi cap a un altre estadi. Ha estat un gust i un estímul a la intel·ligència llegir-lo.

Francesc Montasell ha dit...

Atrafegat en els tristos i miserables afers d'aquesta vall de llàgrimes, arribo tard i malament a les cerimònies en honor de l'intrèpid Capità. Com en els funerals del nostre germà Amadeus, hi trobo a faltar assistents per a tan sentida pèrdua.

Sospito que s'ha acomplert el miracle de la reencarnació i cercaré en aquests mars digitals la seva nova presència.

De blogs ruïnosos en sé prou i de veritat que no sempre trobem la força necessària per a mantenir-nos dempeus.

Que Déu tingui pietat de les nostres ànimes!